İnşaat malzemeleri çaldılar kovalamacada yakalandılar

Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi’nde 11 Haziran Salı günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Plakasız bir panelvan araçla seyir halinde olan şüpheliler G.C., S.A., F.A., S.A. ve M.E. polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında şüpheliler, polis ekibinin kaza yapması için, panelvanda bulunan inşaat malzemelerini araca attı. Polis aracı ve trafikte seyir halinde olan bazı araçlar zarar görürken, 2 polis memuru da hafif yaralandı. Mimar Sinan Mahallesi İnönü Caddesi’nde kaza yapan şüpheliler kaçmaya devam etti. Şüpheliler kovalamaca sonunda polis ekipleri tarafından Fatih Mahallesi E-5’te kıskıvrak yakalandı. 44 bin 50 lira idari para cezası uygulanan şüphelilerin, inşaat malzemelerini çaldıkları ve polisten kaçtıkları anlar güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıdı.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Yakalanan şüpheliler hakkında yapılan incelemede G.C.’nin (19)40, S.A.’nın (28) 42, F.A.’nın (35), 59, S.A.’nın (22), 25 ve M.E.’nin (17) 17 olmak üzere hırsızlık, sahtecilik, resmi belgede sahtecilik, kasten öldürme, kasten yaralama gibi suçlardan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı. F.A’nın 9 ayrı dosyadan, S.A.’nın 2 ayrı dosyadan, M.E.’nin ise 1 dosyadan adli makamlarca aranması olduğu da belirlendi.

TUTUKLANDILAR

Polis ekipleri tarafından yakalanan G.C., S.A., F.A., S.A. ve M.E. 10 ayrı ‘Hırsızlık’, ‘Mala zarar verme’, ‘Görevli memura mukavemet’ ve ‘Trafik güvenliğinin tehlikeye düşürülmesi’ suçlarından ve toplam 13 ayrı olaydan, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx