Sette ‘namaz’ polemiği… Odatv işin aslını açıklıyor


MF Yapım’ın Show TV’de yayınlanan dizisi Bahar’ın başrol oyuncusu Demet Evgar hakkında geçtiğimiz günlerde bazı iddialar yayınlanmış, set çalışanlarına olumsuz davrandığı yazıldı.

Yayınlanan haber ve iddialara göre Evgar sette çalışanlara sesini yükseltiyor hatta küfürlü konuşuyordu. Evgar bu haberleri sosyal medya hesabından yaptığı ‘dedikodu’ paylaşımı ile yanıtladı.

Haberlerden kısa süre sonra gerçekleşen bir ödül törenine katılan Elit Andaç Çam ve Yasemin Kay Allen ise rol arkadaşları Evgar’ın asla böyle bir tutum sergilemeyeceğini söyledi.

Odatv Yayın Danışmanı Sina Koloğlu, yapım ekibi ile iletişime geçip sorduğunda ise “Olur böyle olaylar. Her hafta 120 dakika nasıl yetiştiriliyor, bunu soran var mı? Bir fotoğraf paylaşıldı. Bu çok şeyi ifade eder. Dedikoduya devam etsinler” mesajı verildi. Ekibin yoğun çalışma temposu nedeniyle gergin olduğu da belirtildi.

Söz konusu fotoğraf, Demet Evgar’ı namaz kılarken gösteriyordu. Bu kareden yola çıkılarak ‘Evgar namaz kıldığı için ekipten ayrılacak’ iddiaları ortaya atıldı.

Odatv konunun peşini bırakmadı ve araştırmaya devam etti; elde edilen bilgilere göre sette namaz kılan kişi Demet Evgar değil, ona yakın olan bir başka set çalışanı…

Evgar’ın set ekibiyle tartışma yaşama sebebi olarak ortaya atılan ‘namaz’ polemiği de böylelikle noktalanmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx