Survivor’dan elendi, ülkeye geri döndü! Yunus Emre Özden ve eşi Beria Özden kavuştu

Survivor All Star başladığı günden beri başarılı performansıyla ve takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile aralarındaki samimiyetle gündeme gelen Yunus Emre Özden, geçtiğimiz gün düelloda Atakan’a yenilerek adaya veda etmişti.

Düellonun ilk turunda Yunus Emre, Nefise’ye karşı 5-1 mağlup oldu. Seda da, Atakan’a karşı 5-4 kazandı. Düello finalinde 5-3 kaybeden Yunus Emre Özden yarışmaya veda etti.

“AĞLAYACAĞIM, ZOR TUTUYORUM KENDİMİ”

Özden elenmesinin ardından yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı: 

Bu sezon yaşandı bitti, artık söylenecek son sözler şunlar; Zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Aileniz size bazı şeyleri karşılıksız verirken, bu çamur sıçratmaya büyümekte denebilir aslında. Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı da yapmak zorundayım. Burada beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken ‘Her şeyin bir bedeli vardır’ lafını duydum hep. Evet bir bedel ödedik ama bu sadece yarışmanın zorluğuydu. Eğip bükmeden, beni ailenizin içine aldınız. Beni ben olarak bir yerlere getirip, dünyanın attığı çamurlardan arındırdınız. Yeni bir kimlik verdiniz. Her şey için teşekkür ederim.

ÜLKEYE GERİ DÖNDÜ

Yunus Emre Özden, Survivor All Star’dan elenmesinin ardından Dominik’ten Türkiye’ye geri döndü. Yarışmacıyı havaalanında eşi Beria Özden karşıladı. İkilinin kavuşma anları sosyal medyada gündem oldu.

“KAVUŞTUK”

Kalaycıoğlu ve eşinin yakınlaşmalarına bir dönem sinirlenen Beria Özden, sosyal medya hesabından ‘Y.E’ yazısını kaldırmış ve profil fotoğrafını değiştirmişti. Şimdilerde eşinin dönmesiyle mutlu anlar yaşayan isim, kavuşma anlarını sosyal medya hesabından ‘Kavuştuk’ notuyla sevenlerinin beğenisine sundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx